Piczo

Log in!
Stay Signed In
Do you want to access your site more quickly on this computer? Check this box, and your username and password will be remembered for two weeks. Click logout to turn this off.

Stay Safe
Do not check this box if you are using a public computer. You don't want anyone seeing your personal info or messing with your site.
Ok, I got it

 Mirë Se Vini në Radio Bajgora LiVe 24 Orë Online

Downlod Radio Bajgora Me Winamp-Real-VLC Media Player

**Risi**Risi**Me Datë 21 Shkurt 2010 >Mbahet Manifestimi I PAVARSIS KOSOVÉS   Grupi   Valltar **BASHKIMI**Në USTER të Zvicrrës.
Dergo Urimet Tuja në
Radiobajgora@live.de
Tel: +41-762-074-707

<embedsrc='http://free.freeshoutcast.com:5734/' width="220" height="63" autostart='1' type='application/x-mplayer2' pluginspage='http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/' transparentatstart='0' animationatstart='0' showcontrols='1' autosize='0' displaysize='0' showtracker='0' showstatusbar='1' name="mediaplayer0">
disclaimer
Në Plus + Ngrite Volumin           Në Minus - Ule Volumin<a style="font-size: 3mm" href="http://www.free-blog-content.com/"
Info>> Webi i Ri Për Ndegjuesit dhe Shoqërin www.Radiobajgora.ch.gg
Në   Përpunim Së Shpejti   Chati   i Ri
Respekt   qdo   Kujt -Ofendim Askujt   KLB Nga   staffi.
Chati i Ri **Radio-Bajgora** Paltalk
</objectwidgeo
free counterTë Ndëgjoni RTK
Kliko në PLus   (+Rrite   Volumin e Zêrit)
Kliko në Minus   (-Ule Volumin e Zërit)
Radio-Bajgora
56365
JU FALENDEROHEMI NÉ EMÉR TÉ STAFIT PÉR VIZITEN TUAJ KALONI SA MA BUKUR-TUNG-TSCHÜßß-CIAO-ADIO-BYE BYE